Julfest & avslut 2017

Julfest och säsongsavslutning enligt bilaga och anmälan på festdbk@gmail.com

Publicerat i Blog | Kommentarer inaktiverade för Julfest & avslut 2017

Slipmaskin & dammsugare

Som nämndes på Lunchen, vid torrsättningen, har klubben införskaffat en slipmaskin med därtill kopplad dammsugare. Detta paket är inköpt för att underlätta och ta hand om det miljöfarliga dammet vid båt botten slipning. Dammet deponeras som miljöfarligt avfall i miljöskåpet.

Paketet förvaras i jolle boden och kan användas av DBK:s medlemmar. Kontakta Göran goran.artman@telia.com för att få koden till låset på boden.

TIPS !! Om man kopplar slipmaskinen till dammsugaren och samtidigt ställer strömbrytaren på ”AUTO”, se bild, så kommer dammsugaren att automatiskt starta när man startar slipmaskinen.

Publicerat i Blog | Kommentarer inaktiverade för Slipmaskin & dammsugare

Vattnet stängs 2017-11-01

Vattnet i hamnen kommer att stängas av 2017-11-01 på samtliga tappställen.

Publicerat i Blog | Kommentarer inaktiverade för Vattnet stängs 2017-11-01

Torrsättning/Glasögon!

FÖRSVUNNA GLASÖGON
Vid dagens snabba och effektiva teamarbete fick vi 33 båtar på det torra på 6 timmar. Ett bra resultat, trots vädret.
Mina glasögon torrsattes i bästa fall. Jag var på många båtar och jobbade, kanske finns de  på din båt.
Ta en koll !
Tack på förhand, med vänliga hälsningar Lasse Sjöstedt
Publicerat i Blog | Kommentarer inaktiverade för Torrsättning/Glasögon!

Torrsättning 2017-10-07

Torrsättning lördagen 2017-10-07, enligt bifogade spelregler

Publicerat i Nyheter i Domsten | Kommentarer inaktiverade för Torrsättning 2017-10-07