Ingen mastkran !

På förekommen anledning påpekas att det inte finns en stationär mastkran att tillgå och att den inte kommer att finnas på plats förrän senare i Maj.

Dock kommer det finnas en mobilkran på plats from klockan 09:00, 2017-04-23.

Publicerat i Blog | Kommentarer inaktiverade för Ingen mastkran !

Drevlyft att låna

Klubben har köpt in en drevlyft som ni kan låna.

Kontakta Jan-Olov Sundbergh, 070-521 07 26, jan-olov.sundbergh@telia.com för ytterligare information.

Underlättar all slags hantering av motorbåtsdrev. Vid montering eller service blir hanteringen mycket enkel och minimerar risken för skador på både drev, rygg och fingrar. Passar till marknadens alla akterspegelsmonterade drev. Lyften är justerbar i alla ledder för alla arbetssituationer. Tidsbesparingen är mycket stor.

Publicerat i Blog | Kommentarer inaktiverade för Drevlyft att låna

Glad Påsk

Vi önskar er alla en Glad Påsk med massor med ägg och om två veckor är det sjösättning

Publicerat i Blog | Kommentarer inaktiverade för Glad Påsk

Upprop ! B.A. Artmans Fond

Domstens hamn är byggd med ideella insatser från många. Men även ideella insatser behöver en samlande kraft och denna samlade kraft har genom åren varit Bosse Artman.

För att hedra och tacka Bosse, som fyller 90 år den 27 april, och samtidigt öka den framtida finansiella tryggheten för Domstens Hamn gör vi nu detta upprop för bildande av Bo Anders Artmans Fond inom Domstens Båtklubb.

Syftet med Bo Anders Artmans Fond är att stödja vidmakthållandet och förhoppningsvis göra ytterligare förbättringar av Domstens Hamn i Bosses anda.

Läs vårt bifogade UPPROP!

Klicka på bilden !

Publicerat i Blog | Kommentarer inaktiverade för Upprop ! B.A. Artmans Fond

Vårbrev 2017, viktig info !

Vänligen klicka på länken för att öppna dokumentet => Vårbrev_2017

Publicerat i Blog | Kommentarer inaktiverade för Vårbrev 2017, viktig info !