N Hamnen, förbudsområde

Viktig information om förbudsområde utanför Norra Hamnen Helsingborg. Se vidare info på länk

Publicerat i Blog | Kommentarer inaktiverade för N Hamnen, förbudsområde

Kurs vuxensegling

Under sommaren 2017 kommer Domstens Båtklubb att köra vuxensegling i större omfattning än tidigare. Båtarna som används är våra två C55:or, Celma och Caesar. En kurs motsvarar tre tillfällen á tre timmar men går givetvis att anpassa efter diskussion med ansvarig tränare. Priset för en sådan kurs är 1500 kr + familjemedlemskap i klubben. Nivån på kursen anpassas utifrån deltagarna och kan därför innehålla allt från grundläggande seglingskunskaper till mer avancerad segling. Efter avklarad kurs är det även möjligt att låna en av C55:orna och segla på egen hand. Hoppas att vi ses till sommaren! Kontakta Axel Johnson på axel.johnson@hotmail.com för mer information och bokning.

Publicerat i Blog | Kommentarer inaktiverade för Kurs vuxensegling

Mastkran OK + artikel

Mastkranen är monterad och går åter bra att använda.

Tidningen Hallå Helsingborg gjorde ett reportage om vår sjösättning och artikeln finns på länken Domsten sjösättning

Publicerat i Blog | Kommentarer inaktiverade för Mastkran OK + artikel

Ingen mastkran !

På förekommen anledning påpekas att det inte finns en stationär mastkran att tillgå och att den inte kommer att finnas på plats förrän senare i Maj.

Dock kommer det finnas en mobilkran på plats from klockan 09:00, 2017-04-23.

Publicerat i Blog | Kommentarer inaktiverade för Ingen mastkran !

Drevlyft att låna

Klubben har köpt in en drevlyft som ni kan låna.

Kontakta Jan-Olov Sundbergh, 070-521 07 26, jan-olov.sundbergh@telia.com för ytterligare information.

Underlättar all slags hantering av motorbåtsdrev. Vid montering eller service blir hanteringen mycket enkel och minimerar risken för skador på både drev, rygg och fingrar. Passar till marknadens alla akterspegelsmonterade drev. Lyften är justerbar i alla ledder för alla arbetssituationer. Tidsbesparingen är mycket stor.

Publicerat i Blog | Kommentarer inaktiverade för Drevlyft att låna